Skip to content
Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate a fost elaborată pentru a le servi celor care sunt preocupați de modul în care informațiile lor personalizabile (PII) sunt utilizate online. PII este o informație care poate fi utilizată singură sau cu alte informații pentru a identifica, contacta sau localiza o singură persoană sau pentru a identifica o persoană într-un anumit context. Vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră de confidențialitate pentru a obține o înțelegere clară a modului în care colectăm, folosim, protejăm sau manipulam informațiile dvs. personale identificabile în conformitate cu site-ul nostru: platformada.md

Ce informații personale colectăm de la persoanele care vizitează site-ul, site-ul sau aplicația noastră?

Atunci când vă înregistrați sau faceți o donație prin intermediul site-ului nostru vi se solicită să introduceți numele dvs., adresa de e-mail, domiciliul, numărul de telefon, locul de munca, ocupația, IDNP-ul, locul aflării la moment, data și anul nașterii precum și se solicită anexarea unei poze a buletinului pentru a verifica corectitudinea datelor fiindcă conform codului electoral partidele politice sunt obligate să valideze identitatea donatorului.

Când colectăm informații?

Colectăm informații când vă înregistrați pe site-ul nostru sau când faceți o donație pentru susținerea partidului.

Cum utilizăm informațiile dvs.?

Putem folosi informațiile pe care le colectăm de la dvs. atunci când vă înregistrați și când faceți o donație

 • Pentru a prezenta identitatea donatorului în cadrul rapoartelor financiare prezentate de către partidele politice Comisiei Electorale Centrale
 • Pentru a putea lua legătura cu dumneavoastră pentru a concretiza unele date lipse și pentru a vă mulțumi pentru donația făcută.
 • Pentru a trimite e-mailuri periodice privind activitatea noastră.

Cum protejăm informațiile dvs.?

Nu utilizăm scanarea și / sau scanarea vulnerabilității în standardele PCI. Colectăm doar informația necesară pentru rapoartele financiare.

Informațiile dvs. personale sunt conținute în spatele rețelelor securizate și sunt accesibile numai de un număr limitat de persoane care au drepturi speciale de acces la astfel de sisteme și trebuie să păstreze confidențialitatea informațiilor. În plus, toate informațiile sensibile / de credit furnizate sunt criptate prin tehnologia Secure Socket Layer (SSL).

Punem în aplicare o varietate de măsuri de securitate atunci când un utilizator intră, transmite sau accesează informațiile sale pentru a menține siguranța informațiilor dvs. Personale.

Divulgarea de către terți

Nu vindem, nu tranzacționăm si nu transferăm în alt mod la părțile externe informațiile dvs. personale de identificare cu excepția Comisiei Electorale Centrale care este organul de supraveghere și verificare a finanțării partidelor politice.

Legături externe

Noi nu includem sau oferim produse sau servicii terțe pe site-ul nostru.

Cerințele de publicitate ale Google pot fi rezumate de principiile de publicitate Google. Acestea sunt puse în aplicare pentru a oferi o experiență pozitivă

Cum manipulează site-ul nostru semnale de urmărire?

Onorăm să nu urmărim semnalele și să nu urmărim, să planificăm cookie-uri sau să folosim publicitatea atunci când există un mecanism de navigare Do Not Track (DNT).

Site-ul nostru permite urmărirea comportamentală a terților?

De asemenea, este important să rețineți că permitem urmărirea comportamentală a terților

Practici corecte de informare

Înțelegerea principiilor practicii corecte în materie de informare și a modului în care ar trebui implementate este esențială pentru respectarea diferitelor legi privind confidențialitatea care protejează informațiile personale.

Pentru a fi în conformitate cu practicile corecte de informare, vom lua următoarele măsuri de reacție în cazul unei încălcări a datelor:

 • Vă vom anunța prin e-mail În termen de 7 zile lucrătoare

De asemenea, suntem de acord cu principiul individual de redresare care impune ca indivizii să aibă dreptul să urmărească în mod legal drepturi executorii împotriva colectorilor de date și a prelucrătorilor care nu respectă legea. Acest principiu cere nu numai ca persoanele să aibă drepturi executorii împotriva utilizatorilor de date, ci și că persoanele să recurgă la instanțe sau agenții guvernamentale pentru a investiga și / sau a urmări nerespectarea de către operatorii de date.

CAN SPAM Act

Actul CAN-SPAM este o lege care stabilește regulile pentru e-mailurile comerciale, stabilește cerințele pentru mesajele comerciale, dă destinatarilor dreptul de a nu fi trimise e-mailuri de la a le fi trimis, și stabilește sancțiuni dure pentru încălcări. Vă colectăm adresa de e-mail pentru a:

 • Trimiteți informații, răspundeți la întrebări și / sau alte solicitări sau întrebări

Pentru a fi în conformitate cu CANSPAM, suntem de acord cu următoarele:

 • Nu utilizați subiecte false sau înșelătoare sau adrese de e-mail.
 • Identificați mesajul ca publicitate într-un mod rezonabil.
 • Includeți adresa fizică a sediului nostru de afaceri sau al site-ului.
 • Solicitați onorarea rapidă a cererilor de abonare / dezabonare.

Dacă în orice moment doriți să vă dezabonați de la primirea de e-mailuri viitoare, ne puteți trimite un e-mail la:contact@da.md

 • Urmați instrucțiunile din partea de jos a fiecărui e-mail și vă vom elimina cu promptitudine de la TOATE corespondențele.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, puteți să ne contactați utilizând informațiile de mai jos.

contact@da.md

Mun. Chisinau, str. Columna 135

Contacte

+(373) 22 10 30 30

+(373) 22 54 27 82

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
  logo Aelevate