Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Alexandru Slusari: „Plahotniuc a încurcat Parlamentul European cu legislativul lui de buzunar din RM; La Bruxelles nimeni nu se teme de dosare fabricate de Procuratura GBC”

Oligarhul Vladimir Plahotniuc a încurcat Parlamentul European cu legislativul lui de buzunar din Republica Moldova. La Bruxelles nu poţi să rezolvi problemele cu mită. Declaraţiile au fost făcute de vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari.

„Plahotniuc a încurcat Parlamentul European cu Parlamentul lui de buzunar din Moldova. La Bruxelles nu poţi să rezolvi probleme cu „borsetca”. Acolo nimeni nu se teme de dosare penale, fabricate de Procuratura GBC. Poate era mai bine ca deputaţii democraţi să se apare la Parlamentul European împreună cu prietenii săi socialişti cu care au făcut mixt. Să vină în acelaşi tanc rusesc, cu care timp de 8 ani mafia lui Plahotniuc sperie Occidentul. Ar fi fost mai convingători”, a declarat Alexandru Slusari.

„Regretabil este că modernizarea Moldovei suferă din cauza unui personaj malefic, care este gata să distrugă întreagă ţară, dacă apar premisele că el va pierde puterea”, a mai spus vicepreşedintele Platformei DA.

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate