Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Andrei Năstase, cu soția și fetița la secția de votare: „Am votat pentru un oraș care e timpul să fie iubit, nu stăpânit. Ieșiti la vot!”

Andrei Năstase, candidatul comun al Partidului Platforma DA și a Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de primar al capitalei, a mers astăzi la vot însoțit de soție și fiica sa.

Am votat pentru lucrurile în care EU CRED, care stau la baza unei comunități în care libertatea cetățeanului și drepturile lui sunt respectate și garantate de lege.

Am votat pentru DREPTATE și pentru SCHIMBARE. Am votat, din convingere, pentru RENAȘTEREA Chișinăului și pentru eliberarea lui din captivitatea proastei administrări.

CHIȘINĂUL SE IUBEȘTE, NU SE STĂPÂNEȘTE!

Pentru că iubesc acest oraș și pentru că am ferma convingere că oamenii orașului nostru vor face astăzi un pas mare în direcția corectă care poate garanta dezvoltarea urbei și a comunității noastre.

Îmi doresc, și am votat pentru acest lucru, un oraș în care oamenii să învețe din nou să se bucure și să zâmbească! Am votat pentru speranțele noastre, a celor liberi, demni și curajoși, a celor care își doresc să trăiască normal, într-un oraș și o țară normală.

Am votat pentru tot ce ne APROPIE și ne UNEȘTE, nu pentru lucrurile care ne despart. Chișinăul ne poate cuprinde pe toți, în bună pace, liniștiți și multumiți de o viața mai bună, de un oraș confortabil.

Aceasta este credința mea și, prin votul meu, am dorit să mă asigur că viitorul orașului nostru este exact cel pe care și-l dorește fiecare dintre noi.

Ieșiti la vot pentru a face din Chișinăul nostru un oraș în care să vrei să trăiești.

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate