Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Andrei Năstase în vizită la Berlin: „Stabilitatea lui Plahotniuc e o moarte timpurie pentru Republica Moldova”

Liderii Platformei DA (Demnitate și Adevăr), PAS şi PLDM, care se află într-o vizită de lucru la Berlin, la invitaţia Fundaţiei Konrad-Adenauer-Stiftung, au avut astăzi o întâlnire de lucru importantă cu vicepreşedinta Bundestagului, Ulla Schmidt, membră a Partidului Democrat din Germania. Ulterior, Andrei Năstase, Maia Sandu şi Viorel Cibotaru au avut o întrevedere şi cu Volker Kauder, membru al Bundestagului şi liderul grupului parlamentar de guvernământ CDU/CSU.

Discuţiile au vizat derapajul antidemocratic din Republica Moldova şi mimarea cursului european de către actualul regim de guvernare condus de Plahotniuc. Un subiect aparte s-a axat pe tentativa de schimbare a sistemului electoral actual, modificare considerată a fi un ultim colac de salvare pentru menţinerea la putere a celui mai toxic şi iresponsabil regim de guvernare din istoria independentă a Republicii Moldova.

Vicepreşedinta Bundestagului a subliniat faptul că Germania rămâne alături de poporul Republicii Moldova şi va susţine aspiraţiile cetăţenilor moldoveni de modernizare şi reformare reală a ţării lor. La rândul său, dl. Kauder a reconfirmat oferirea sprijinului necesar pentru protejarea intereselor cetăţenilor Republicii Moldova.

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate