Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Andrei Năstase, mesaj de felicitare către profesori: „Ştiu că nu Vă este deloc uşor să activaţi, de aceea, plecăciunea în faţa Dvs. este şi mai adâncă, iar respectul şi mai profund”.

La 5 octombrie 2017, cu ocazia sărbătorii profesionale Ziua Profesorului, președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a transmis un mesaj de felicitare și încurajare pentru profesorii din țară.

„Dragi dascăli ai sufletelor noastre,

De ziua internațională a pedagogilor aș vrea să Vă adresez cele mai frumoase urări de bine, Dvs., tuturor celor care, zi de zi, cu multă implicare, devotament și demnitate, contribuiți la educarea generațiilor viitoare, la creșterea calitativă a potențialului intelectual al Republicii Moldova.

Sunt mereu preocupat de starea de lucruri din sistemul nostru de învățământ. Știu că nu Vă este deloc ușor să activați în condițiile în care salarizarea este sub orice nivel, iar reformele reale în sistemul educațional, de care să beneficiați împreună cu discipolii Dvs., sunt practic blocate de către regimul cleptocratic.

Pentru a reveni la normalitate, e nevoie de conjugarea eforturilor pentru a aduce schimbarea radicală a clasei politice.
De aceea, plecăciunea în fața Dvs., este și mai adâncă, respectul și mai profund, iar onoarea de a Vă fi în preajmă , și mai mare. 
Dragi pedagogi,

Vă doresc multă sănătate, bucurii pentru realizările profesionale, rezistență și putere, gratitudine pentru fiece clipă trăită în universul școlar. Investiția pe care o faceți în fiecare dintre elevi să Vă aducă satisfacția unei vieți împlinite, iar societatea să Vă aprecieze la justa valoare într-o țară, în care să vrei să trăiești!”

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate