Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Andrei Năstase s-a întâlnit cu Ambasadorul Lituaniei în Republica Moldova, Kestutis Kudzmanas

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, s-a întâlnit, astăzi, 12 august, cu Ambasadorul Lituaniei în Republica Moldova, Kestutis Kudzmanas.

Discuția a vizat situația politică din țară, revigorarea dialogului dintre putere și opoziție în contextul crizei acute cu care se confruntă sectorul agrar, solicitarea opoziției de a convoca o ședință parlamentară extraordinară pentru a identifica soluții anti-criză în domeniile agrar, sanitar și social.

În altă ordine de idei, cei doi s-au referit la pregătirile către scrutinul prezidențial de la 1 noiembrie. Andrei Năstase s-a arătat mai mult decât reticent față de modificările recente operate în Codul electoral, menționând că acestea ar avea intenția de a frauda alegerile din toamnă prin câteva propuneri neconforme standardelor europene, pe subiectul cărora Platforma DA a emis astăzi și o declarație.

La rândul său, Excelența Sa, Ambasadorul Kestutis Kudzmanas, și-a reiterat disponibilitatea de a impărtăși experiența pozitivă a guvernului de la Vilnius în ce privește avansarea pe agenda reformelor europene, exprimându-și speranța că clasa politică moldovenească va da dovadă de maturitate și va dialoga în marja paradigmelor democratice, luând decizii în beneficiul cetățenilor.

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate