Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Conferința de constituire a Organizației de Femei a Platformei Demnitate și Adevăr

La 10 septembrie 2017 a avut loc Conferința de constituire a Organizației de Femei a Platformei Demnitate și Adevăr. Sub sloganul „DA echilibrului politic” s-au adunat peste 120 de femei din toate organizațiile teritoriale ale partidului, care într-o atmosferă cordială și de lucru au adoptat Regulamentul OF a Platformei DA și și-au ales organele de conducere.

Cu majoritate de voturi Președintă a Organizației a fost desemnată Aliona Doroș, care și-a propus candidatura în această funcție alături de alte cinci persoane, alese ulterior în Delegația permanentă a OF a Platformei Demnitate și Adevăr, una din atribuțiile de bază ale căreia este să conducă structura respectivă între Conferințele Naționale ale Organizației.

Conferința a fost salutată de Andrei Năstase, Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, care a remarcat că, fiind delegate la eveniment din partea organizațiilor teritoriale, supuse unor atacuri fără precedent din partea puterii mafiote, „Doamnele Platformei DA demonstrează cu prisosință că sunt deasupra noțiunii de politician, că de fapt sunt oameni politici de încredere, responsabili civic și social, reușind să-și păstreze, totodată, feminitatea și grația”. Andrei Năstase le-a mulțumit din suflet doamnelor prezente la Conferință, menționând că ele „pe lângă a fi mamă și soție, s-au implicat alături de noi în acest razboi dintre bine și rău, dintre adevăr și minciună, dintre dreptate și fărădelege.”

Discursuri emoționante și motivaționale au rostit Aliona Mandati, vicepreședinta Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru, președinta OT Bălți, Ina Gaidău, președinta OT sector Ciocana, Chișinău, etc.

Mesajele desprinse din discursuri și momentele de socializare, parte a programului, s-au axat pe importanța promovării femeii în toate domeniile, inclusiv cel politic, punerea în practică a principiului egalității de șanse, dezbaterea problemelor și elaborarea programelor orientate spre sprijinirea femeii, copilului și familiei în societate.

    

GALERIE  POZE

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate