Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Consiliul Politic Național al Platformei DA: AJUNGE!

Astăzi, 3 martie 2018, Consiliul Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr (DA) s-a întrunit în ședință de lucru, având pe ordinea de zi ca principale subiecte pregătirea Platformei DA pentru toate tipurile de alegeri care vor avea loc în acest an, inclusiv pentru cele ce vizează alegerea primarilor în Chișinău și Bălți.

Confirmând hotărârea Biroului Politic anunțată deja, și anume că Platforma DA va avea condidat propriu la alegerile pentru primăria Chișinăului, Consiliul Politic Național, după examinarea tuturor propunerilor a decis și cu privire la numele candidatului. Acesta va fi anunțat public în cadrul unei conferințe de presă extraordinare care va avea loc luni, 5 martie 2018, la ora 12.00, la sediul central al Platformei Demnitate și Adevăr, din str. 31 August 1989, nr. 15, Chișinău.

Consiliul Politic Național al Platformei DA a decis, de asemenea, să reitereze invitația de susținere a candidatului său la Primăria Capitalei, adresată locuitorilor mun. Chișinău, tuturor cetățenilor țării, din Diasporă și de Acasă, forțelor civice, Partidului Acțiune și Solidaritate, precum și exponenților altor forțe politice anti-oligarhice și pro-europene, interesate de schimbarea radicală a actualei clase politice corupte, atât la nivel local, cât și central.

Platforma DA este mai hotărâtă ca oricând să pună capăt actualului regim oligarhic și să repună țara pe făgașul normalității, bunăstării, libertății și securității. Viitoarele alegeri locale și parlamentare, din acest punct de vedere, sunt mai mult decât decisive. Mesajul Platformei DA este cât se poate de clar: AJUNGE!

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate