Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Declarația Platformei DA cu privire la deciziile Consiliului Politic Național din 9 iulie 2022

Consiliul Politic Național al Platformei DA s-a reunit astăzi, 9 iulie 2022, pentru a lua decizii importante cu privire la componența nominală a organelor de conducere a partidului, aprobarea noului brand al Platformei DA (culoare albastră), actualizarea programul politic al partidului. Totodată, în cadrul reuniunii a fost discutată situația politică din țară precum și poziționarea strategică a partidului.
În rezultatul lucrărilor Consiliului Politic Național al Platformei DA, au fost aprobate decizii ce țin de alegerea Secretarului general al Platformei DA, vicepreședinților partidului și a membrilor Biroului Politic Național.
În cadrul reuniunii a fost aprobată echipa Biroului Politic Național, care include următoarea componență:

Dinu Plîngău – Președinte;
Liviu Vovc – Secretar General;
Chiril Moțpan – vicepreședinte;
Iana Stanțieru – vicepreședinte;
Lilia Tănase – vicepreședinte;
Andrei Năstase-Președinte fondator;
Aliona Doroș – Președinte OT Femei;
Ștefan Cojocaru – Președinte OT Tineri;
Constantin Boeștean;
Zinaida Cebănaș;
Anatol Donțu;
Stela Macari;
Victoria Marian-Bogos;
Radu Moldovanu;
Victor Maxian;
Sergiu Prisăcaru;
Iurie Tănase.

Tot astăzi, au fost abordate subiectele ce țin de consolidarea structurilor teritoriale a Platformei DA, eficientizarea cooperării cu aleșii locali ai Platformei DA (primari, vicepreședinți de raioane, consilieri locali și raionali). În acest sens, a fost luată decizia de revitalizare a Ligii Aleșilor Locali ai Platformei DA pentru a pregăti oferta politică și electorală pentru anul 2023.
Platforma DA va promova oameni și echipe profesioniste, care vor asigura pregătirea de guvernare (programe, propuneri, inițiative, viziuni, etc) și crearea unui cabinet din umbră.
În urma evenimentului de astăzi, Platforma DA revine în forță în viața politică din Republica Moldova, asumându-și obiectivul, care a fost validat de Congres și anume readucerea Platformei DA în prim-planul vieții politice a Republicii Moldova și transformarea Partidului în principala alternativă politică și electorală de centru dreapta.

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate