Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Dinu Plîngău, președintele Tinerii DA a participat la Conferinţa preşedinţilor Organizaţiilor de Tineret ale Partidului Popular European

Preşedintele Organizaţiei Tinerii DA, Dinu Plîngău, a participat la Conferinţa preşedinţilor Organizaţiilor de Tineret ale Partidului Popular European, care s-a desfăşurat la Milano, Italia.

Evenimentul a avut loc în perioada 15-18 februarie.

„În cadrul conferinţei, am discutat despre importanţa tehnologiilor. Domeniul IT este unul relevant pentru Republica Moldova. Suntem capabili să ne impunem ca un actor important pe piaţa IT, ceea ce poate garanta un progres economic semnificativ şi un instrument pentru a deschide mii de locuri de muncă,” susţine Dinu Plîngău.

Totodată, Dinu Plîngău a menţionat că Organizaţia de tineret a Platformei DA este determinată să continue să construiască noi relaţii de colaborare dintre tinerii din Moldova şi cei din Europa.

„În martie vom fi gazda unei delegaţii de experţi, în frunte cu Andrianos Giannou, preşedintele YEPP, unde vom vorbi despre rolul tinerilor în politică. Le mulţumim partenerilor noştri pentru susţinere şi încredere,” conchide preşedintele Organizaţiei Tinerii DA.

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate