Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Mesajul lui Andrei Năstase pentru profesori: „Vă doresc din toată inima să rezistați și să nu vă pierdeți speranța”

Astăzi este una dintre cele mai calde zile din an, indiferent de vremea de afară. Căldura aceasta vine instantaneu din gândurile la profesorii noștri, la învățătorii noștri, la cei care ne-au fost ca și părinții, ne-au educat și ne-au ținut de mână atunci când ne-am rătăcit.

Știu cât de greu este să vă exercitați atribuțiile astăzi în Republica Moldova, dragi dascăli. Procesul educațional este împovărat de o rutină birocratică epuizantă, iar salariile și pensiile derizorii sunt de-a dreptul umilitoare.

Dar va veni o vreme când vom schimba lucrurile în țară și, implicit, în domeniul educației, o vom face împreună. Așa nu mai poate continua prea mult. Rolul Dvs în dezvoltarea personalității fiecărui copil, adolescent, tânăr este inestimabil, iar țara care nu investește în învățământ, care nu-și respectă profesorii, este o țară condamnată la sărăcie, la dispariție.

De aceea vă doresc din toată inima să rezistați, să vă solidarizați, să nu vă pierdeți curajul și speranța. Să fiți sănătoși, să vă bucurați de apropiații Dvs și să continuați ceea ce știți să faceți mai bine: să încurajați, să educați, să îndrumați și să formați oameni cu demnitate care vor edifica în viitorul cel mai apropiat o țară în care să vrei să trăiești!

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate