Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Mesajul președintelui Platformei DA, Andrei Năstase, de ziua Poliției Naționale

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a venit cu un mesaj de felicitare, publicat pe pagina sa de Facebook, de ziua Poliției Naționale.

”Cu cele mai frumoase gânduri de prosperare și sănătate mă adresez celor care, de-a lungul timpului, au apărat cu dedicație independența Moldovei, au stat la straja legii, au luptat cu infracționalitatea și au depus toate eforturile pentru a asigura liniștea și a apăra drepturile cetățenilor.

Este dificil, în condițiile actuale să-ți păstrezi verticalitatea profesională și să nu-ți încalci principiile deontologice, dar sunt sigur că în cadrul forțelor noastre de ordine sunt foarte mulți polițiști, care au reușit s-o facă, chiar dacă căpeteniile lor au intrat în jocul puterii, înțelegându-și rostul doar în apărarea contra cost a criminalilor de la guvernare de propriul popor.

Adevăraților Polițiști și familiilor lor, pentru care am făcut o prioritate din adoptarea unei legi dreapte după înlăturarea de la putere a acestei hunte oligarhice, le doresc putere, determinare, rezistență și încredere în valorile adevărate, care nu pot fi trădate și supraviețuiesc prin fiecare cetățean demn, fiind transmise din generație în generație.

Vă doresc tuturor să vă bucurați de împliniri sufletești, inclusiv, prin participarea la edificarea unei țări, în care să vrei să trăiești!”

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate