Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Nu vom mai tolera nicio acțiune manipulatoare și mincinoasă de lezare a onoarei membrilor formațiunii

Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” afirmă că rămâne ținta unei campanii de denigrare fără precedent.

După cum informează TRIBUNA, în cadrul unei conferințe de presă, vicepreședintele Platformei DA, Liviu Vovc, a declarat că, pe lângă campaniile de denigrare a liderului Andrei Năstase, în ultima perioadă, „adversarii și-au extins linșajul și persecuțiile asupra vicepreședinților Platformei DA, a liderilor organizațiilor teritoriale și chiar a membrilor activi și simpatizanților formațiunii”.

„Interceptarea corespondenței, inclusiv a celei electronice și a convorbirilor telefonice, perchezițiile la domiciliu și controalele inopinate la întreprinderile oamenilor activi civic, insinuarea unor fapte reprobabile atribuite în mod arbitrar acestora, au devenit o practică uzuală pentru organele de forță, controlate politic și folosite pentru a teroriza oponenții politici ai guvernării. În context, Platforma DA condamnă categoric modul ilegal în care instituțiile mediatice controlate de Plahotniuc fac jurnalism (ce contravine tranșant legii presei, Codului Audiovizualului și codului deontologic), dar și întreaga campanie de persecutare a membrilor partidului desfășurată de organele coercitive”, a declarat el.

Potrivit lui Vovc, aceste acțiuni sunt principala armă a guvernării împotriva Platformei DA. „Platforma DA nu va mai tolera nicio acțiune manipulatoare și mincinoasă de lezare a onoarei membrilor formațiunii, operată de cei care reprezintă holdingul mediatic al lui Plahotniuc și va reclama orice tentativă de linșaj mediatic. Totodată, vom informa instituțiile europene, partenerii de dezvoltare despre aceste derapaje antidemocratice și vom solicita ONG-urilor de specialitate să ia atitudine față de comportamentul inadecvat al holdingului de linșaj mediatic”, a mai spus Vovc.

Sursa: http://tribuna.md

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate