Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Omagiu lui Mihai Eminescu. Platforma DA a marcat cea de-a 168 -a aniversare a Luceafărului poeziei românești printr-o acțiune inedită!

Cu prilejul aniversării a 168 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu, Platforma DA a adus un nou omagiu geniului literaturii române. Membrii Platformei DA au depus flori la bustul Poetului de pe Aleea Clasicilor, unde au evocat personalitatea geniului poeziei și culturii naționale, îndemnând, totodată, tânăra generație să recitească operele marelui înaintaș.

Reprezentanții Platformei DA au distribuit cele patru volume din Opera poetică a lui Eminescu, cu mesajul de a păstra vie memoria Luceafărului poeziei românești.

Luând cuvântul în fața celor îndrăgostiți de creația Poetului Nepereche, Chiril Moțpan, Secretarul general al partidului a declarat: ”La inițiativa lui Andrei Năstase, Platforma DA a venit la bustul lui Eminescu cu florile recunoștinței, dar și cu cele patru volume care înglobează opera poetică a geniului literaturii române, volume pe care le-am oferit din inimă îndrăgostiților de slova eminesciană. Cu regret, noi încă nu am învățat lecția Eminescu. Vor trece ani și ani, iar Poetul va rămâne exemplul cel mai viu al devotamentului fără rezerve față de idealurile naționale și iubirii de moșie.”

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate