Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Platforma DA a înregistrat grupul de iniţiativă pentru susţinerea candidatului la prezidenţiale; Andrei Năstase: „Preşedinţia este un mijloc pentru a scoate ţara din captivitate”

Platforma Demnitate şi Adevăr a înregistrat grupul de iniţiativă pentru susţinerea lui Andrei Năstase în calitate de candidat la alegerile prezidenţiale. Astfel, Platforma DA a depus documentele nesecare la Comisia Electorală Centrală.

„Noi avem o echipă care nu a făcut parte din sistem. Este nevoie de o nouă clasă politică şi Platforma vine cu o asemenea ofertă. Revendicările pe care le-am spus în PMAN trebuie să fie transformate în iniţiative legislative, care vor duce la îmbunătăţirea lucrurilor în RM. Sunt multe lucruri de realizat, trebuie de scos din captivitate instituţiile statului, trebuie să insistăm pe o anchetă internaţională privind jaful bancar şi întoarcerea miliardelor, dar şi pedepsirea celor vinovaţi”, a declarat Năstase după înregistrarea grupului de iniţiativă la CEC.

Totodată, Andrei Năstase a menţionat că Platforma DA va insista şi pentru alegeri parlamentare anticipate.

„Pentru mine Preşedinţia nu este un trofeu, este un mijloc pentru a scoate ţara din captivitate şi pentru a întoarce ţara pe făgaşul normalităţii. 25 de ani de sacrificIU este destul pentru o ţară ca a noastră”, a adăugat Andrei Năstase.

Precizăm că preşedintele grupului de iniţiativă este Alexandru Slusari.

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate