Skip to content
Noutăți Platforma DA

Noutăți

Platforma DA se lansează în campanie: Fapta bună ne adună!

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat astăzi Platforma Demnitate și Adevăr în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Astfel, Platforma DA a dat startul campaniei electorale printr-un briefing de presă la sediul formațiunii. Totodată, astăzi a fost făcut public sloganul campaniei actuale (Fapta bună ne adună!), după care, în scurt timp, va urma lansarea oficială a echipei formațiunii în campania pentru alegerile parlamentare.

În cadrul briefingului Andrei Năstase, președintele Platformei DA, a spus:

„Plaforma Demnitate și Adevăr intră, din acest moment, în campania electorală. Suntem încrezători că cetățenii doresc să aibă în Parlament un avocat sincer și competent, iar noi am dovedit prin fapte concrete că merităm toată încrederea lor. Vom face o campanie curată. Vom dezbate idei și vom veni cu soluții la problemele oamenilor. Oponenții noștri sunt grupările implicate în fraude și hoții. Locul lor nu este în parlament. În democrație hoții stau la pușcărie. Nu putem învinge corupția, dacă nu scăpăm de structurile oligarhice care influențează autoritățile statului prin finanțări ilicite și procese mimate.Ne vom bate pentru oamenii cinstiți și le vom apăra cu demnitate interesele. Aliații noștri sunt toți cetățenii onești de acasă și din diasporă. Ei ne-au fost alături la bine și la greu. Ei sunt măsura faptelor noastre. Chemăm la mobilizare pe toți.

Chemăm tinerii, care vor vota pentru prima dată, să construim împreună un viitor demn aici, acasă.

Chemăm persoanele în etate care își vor apăra, împreună cu noi, dreptul la o viață normală.

Chemăm antreprenorii liberi să construim împreună bunăstarea și siguranța.

Chemăm intelectualii, oamenii de cultură și profesorii din școli să creăm împreună o Moldovă Educată.

Chemăm fermierii și toți oamenii de la sate să punem pe roate agricultura.

Chemăm diaspora să aducem împreună standardele europene la noi acasă.

Platforma DA are o echipă de oameni cinstiți și competenți. Deputații noștri au fost cei mai activi, iar faptele lor bune sunt apreciate de toți cei care au beneficiat de ele: de antreprenori, de medicii din prima linie, de reprezentanții micului business, de patentari și pensionari. Fie ca faptele noastre bune să ne adune în această campanie, dar și în viitorul Parlament. Platforma DA este garanția ieșirii din haos și instabilitate. „Fapta bună ne adună” – acesta este sloganul nostru, al echipei Platforma DA. Platforma DA este garanția unei vieți normale Acasă, în bunăstare, în buna înțelegere în demnitate și adevăr.”

31 mai 2021

Contacte Platforma DA

Suntem întotdeauna gata pentru a vă ajuta și a răspunde la întrebările dumneavoastă

Email
Adresa

Republica Moldova, Chișinău, str. Columna, nr. 135

Social media

ADERĂ LA PARTID

Trimite-ne o cerere pentru a adera la partidul nostru Platforma DA
    logo Aelevate